Το Atelier

about us

Νυφικά και βραδινά φορέματα ραμμένα σε κάθε σωματότυπο, σε σχέδια που εσείς επιλέγετε πάνω σε προτάσεις μας ή δικές σας ιδέες.

Με δικά μας πολυτελή υφάσματα δημιουργούμε ρούχα μοναδικά. Και είναι πραγματικά μοναδικά αφού δεν επαναλαμβάνουμε το ίδιο σχέδιο, έχοντας έτσι στη ντουλάπα σας κομμάτια που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για εσάς.

Στη δεκαπενταετία που βρισκόμαστε, μαζί σας, έχουμε καταφέρει να υλοποιήσουμε τα πιο απαιτητικά σχέδια ρούχων που ξεκινούν από απογευματινά σύνολα έως πολύπλοκες δημιουργίες που αγγίζουν το επίπεδο υψηλής ραπτικής σε νυφικά και τουαλέτες πολυτελείας. Η αποκλειστικότητα στο σώμα σας λοιπόν με μια πολύ σημαντική παράμετρο που κάνει τη διαφορά …τις τιμές.

Τιμές που δε θα πιστεύετε ότι αντιστοιχούν στη ποιότητα ραφής, υφασμάτων και σχεδίου,κάποιες ενδεικτικά βλέπετε στις φώτο απο σχέδια μας,μέσα από άπειρες επιλογές που έχετε,μιας και μπορούμε να κατασκευάσουμε τα πάντα.αφού όλα τα σχέδια υλοποιούνται απο το μηδέν με τη δική σας συνεργασία.

Σας περιμένουμε λοιπόν στο χώρο του G.G. Atelier να πραγματοποιήσουμε την ενδυματολογική σας επιθυμία και να διαπιστώσετε ότι τελικά …το μοναδικό δε κοστίζει.